Contacteer ons »

Over Kurt

Houdt u ook zo van hout in uw interieur?

De warme uitstraling van het materiaal, het gunstige effect op het binnenklimaat, hoe het mooi combineert met andere materialen … Het voelt ook altijd warm aan en dat maakt het voor velen het aangenaamste materiaal voor interieurafwerking. Doordat hout een hernieuwbare, duurzame grondstof is, scoort het ook hoog op vlak van milieuvriendelijkheid. Er zijn tientallen houtsoorten op de markt, elk met hun eigen kleur, patroon, sterkte … Al die troeven, al die mogelijkheden – daarom hou ik zo van hout. U ook?

 

Voor welk maatwerk kunt u op mij rekenen?

  • allerlei kasten op maat: dressing, inbouwkast, vrijstaande kast, vitrinekast, bergingkast, dressoir, hangkast, kleerkast …
  • andere meubels op maat: bureau, keuken, badkamermeubel, tafel …
  • levering en plaatsing van deuren, plafonds, binnenwanden, houten vloeren, houten trappen
  • renovatiewerken: gyproc, dakisolatie, wandisolatie …

Hoe het allemaal begon

Het ideale speelgoed? Voor mij was dat hout. Als kind was ik al gefascineerd door alles wat met hout én houttechnieken te maken had. Op latere leeftijd koos ik voor de opleiding Bachelor houttechnologie, waar ik mijn passie voor hout kon bijschaven en perfectioneren. Daarna begon ik mijn eigen zaak. Daardoor kan ik me nu elke dag bezighouden met het warme, interessante materiaal dat hout is.

 

Mijn doel? Uw interieurproject mee realiseren en omzetten tot een uniek ontwerp. Volledig op maat van uw wensen en budget.

 

Wat ik belangrijk vind?

Samen met de klant duidelijke afspraken en planningen opmaken, dat is voor mij een must. Enkel op die manier kunnen we tot het perfecte resultaat komen. Volledige werfcoördinatie en -opvolging is daarbij ook mogelijk.

 

Afhankelijk van uw project werk ik samen met andere schrijnwerkers en indien nodig ook met een loodgieter, metaalbewerker, elektricien of een andere vakman. Door die samenwerking met ondernemers die hetzelfde doel voor ogen hebben kunt u met een gerust hart uw volledige project uitbesteden.

 

Bent u op zoek naar een partner voor maatwerk of voor de gedeeltelijke of volledige (her)inrichting van uw woning, winkel of horecazaak? Contacteer me telefonisch of via het contactformulier!

© Kurt Holderbeke interieurmaatwerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Green Bananas