Contacteer ons »

Schrijnwerker Brakel

Interieurafwerking en renovatiewerken op maat

Wilt u uw interieur een unieke persoonlijke touch geven? Of wilt u uw kantoorruimte, winkel of zaak in een nieuw jasje steken? Bent u daarom op zoek naar een schrijnwerker Brakel? Look no further! Kurt Holderbeke regelt het voor u! Of het nu gaat over renovatiewerken, interieurafwerking of specifiek maatwerk: elk project is anders. En ieder project heeft een unieke invalshoek. Daarom verzekeren wij u een persoonlijke aanpak, zodat u het perfecte interieur op maat van uw wensen verkrijgt.

 

Schrijnwerker Brakel met een diepgewortelde passie voor hout

Kurt Holderbeke laat de schoonheid van uw woning of zaak helemaal tot haar recht komen. Dat kan dankzij onze persoonlijke aanpak en onze passie voor een prachtig afgewerkt interieur. Dat maatwerk mag u werkelijk op de korrel nemen: of u nu zoekt naar specifieke meubels op maat, denk bijvoorbeeld aan keuken- en badkamermeubels, kasten op maat of dressings en andere ingemaakte kasten. Kurt Holderbeke zorgt bovendien voor straffe interieurafwerking: denk aan trappen, parket- en laminaatvloeren of binnendeuren en plafonds. Of bent u op zoek naar een compleet pakket? Dan zorgen wij voor uw totaalafwerking en totaalinrichting. Bij al onze werken staat duurzaamheid centraal. En dat merkt u ook aan uw energieverbruik! Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor allerlei isolatiewerken.

 

Uw schrijnwerker: Kurt Holderbeke

Bij Kurt Holderbeke bent u aan het juiste adres voor al uw renovaties en interieurafwerking. En dat op maat van uw unieke wensen, en de vormen en maten van uw woning. Dat kan dankzij onze persoonlijke aanpak. Op die manier bouwen wij aan een uitstekende samenwerking – en een prachtig interieur. Bent u op zoek naar een schrijnwerker Brakel? Of in de regio Herzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere, Ninove of Geraardsbergen? Kom gerust eens langs bij Kurt Holderbeke en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Brakel schrijnwerker 1
Brakel schrijnwerker
© Kurt Holderbeke interieurmaatwerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Green Bananas