Contacteer ons »

Schrijnwerker Geraardsbergen

Renovaties en maatwerk van uw interieur

Nood aan een nieuw interieur? Of is uw woning, kantoorruimte of winkel toe aan renovatie? Dan bent u vast op zoek naar een schrijnwerker? Geraardsbergen is uw vertrouwde regio? Kurt Holderbeke is hiervoor de geknipte vakman. Ieder project is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Vanuit deze gedachte streven wij naar het perfecte interieur voor uw woning of bedrijfspand.

 

Schrijnwerker Geraardsbergen met oog voor duurzaamheid

Niets gaat boven een interieur op maat dat perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en wensen. Kurt Holderbeke zorgt ervoor dat u op en top kunt genieten van uw interieur. Voor meubels op maat, zoals kasten, dressings, keuken- en badkamermeubels, bent u bij Kurt Holderbeke aan het juiste adres. Ook voor een precieze interieurafwerking kunt u rekenen op de ervaring en vakkundigheid van Kurt Holderbeke. Van binnendeuren en plafonds tot trappen in hout, parket- en laminaatvloeren, … wij maken van uw droominterieur werkelijkheid. Of wenst u een totaalpakket? Dan zorgen wij voor de complete inrichting en afwerking. Kiezen voor het interieurmaatwerk van Kurt Holderbeke is kiezen voor een duurzame en budgetvriendelijke oplossing. Ook isolatiewerken behoort tot onze specialiteiten. Naast Geraardsbergen zijn we onder andere ook actief in Brakel, Ninove, Herzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere … voor allerhande renovatiewerken, interieurinrichting en interieurmaatwerk.

 

Contacteer Kurt Holderbeke

Bevindt uw woning of bedrijfspand zich in Geraardsbergen? Schrijnwerker Kurt Holderbeke is dé persoon voor al uw renovatiewerken en interieurmaatwerk. Neem gerust contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan!

Geraardsbergen schrijnwerker
Geraardsbergen schrijnwerker 1
© Kurt Holderbeke interieurmaatwerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Green Bananas