Contacteer ons »

Schrijnwerker Herzele

Maatwerk en renovaties voor uw interieur

Droomt u van van een prachtig interieur van uw huis of zaak? Een droomkeuken of een op maat gemaakte dressing? Woont u in de buurt van Herzele? Schrijnwerker Kurt Holderbeke maakt uw dromen waar! Het liefst van al speelt hij met hout, maar ook voor algemene renovatiewerken zoals gyproc, dakisolatie, wandisolatie kunt u terecht bij Kurt. Ieder project wordt met veel liefde voor het vak en product afgewerkt, daarenboven is topkwaliteit gegarandeerd.

 

Schrijnwerker Herzele: met een diepgewortelde passie voor hout

Kurt leeft voor hout. Naast de algemene renovatiewerken is Kurt gepassioneerd schrijnwerker voor alles wat uit hout kan vervaardigd worden: bureau’s, badkamermeubels, dressing, keukenmeubels, deuren, en meer. Samen met u gaat hij aan de slag en maakt uw dromen waar. Heeft u speciale wensen of een speciaal project? Kurt zorgt ervoor! Daarnaast kan Kurt ook werken met materialen voor ieder budget. Wenst u een mooie keuken, maar beschikt u over een klein budget? Met de budgetkeukens van CK Deco zorgt Kurt voor uw ideale keuken. Benieuwd naar wat CK Deco reeds heeft verwezenlijkt? Neem dan een kijkje bij de realisaties en laat u inspireren!

Uw schrijnwerker: Kurt Holderbeke

Op Kurt Holderebeke kunt u rekenen voor al uw interieurafwerking, maatwerk en algemene renovaties. Een persoonlijke aanpak en een topservice staan centraal bij CK Deco. Zoekt u dus een schrijnwerker? Herzele is waar u gevestigd bent? Neem dan zeker contact op of kom gerust eens langs met al uw vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schrijnwerk Herzele
Herzele schrijnwerk
© Kurt Holderbeke interieurmaatwerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Green Bananas