Contacteer ons »

Schrijnwerker Ninove

Maatwerk en renovaties voor uw interieur

Uw eigen zaak een nieuwe look geven of huis renoveren? Wilt u daarvoor meubels op maat van uw persoonlijke wensen? Of wilt u een prachtige houten vloer? Zoekt u daarom een schrijnwerker NinoveKurt Holderbeke staat voor u paraat. Van algemene renovatiewerken tot interieurafwerking of maatwerk. Voor elk uniek project garanderen wij een persoonlijke aanpak. Op die manier komt uw interieur perfect overeen met al uw wensen!

 

Schrijnwerker Ninove: met een diepgewortelde passie voor hout

Bij CK Deco zorgen wij ervoor dat uw woning of zaak perfect in orde is. Bovendien ook esthetisch: het oog wil immers ook wat. Door voldoende persoonlijk contact kunnen wij onze expertise en duurzame materialen bundelen tot een prachtig resultaat. En dat op maat van uw wensen. Bij ons kunt u terecht voor totaalafwerking en totaalinrichting. Maar ook voor een specifieke vraag staan wij voor u klaar: meubels op maat, zowel badkamermeubels, keukenmeubels als meubilair voor andere ruimtes. Ook voor ingemaakte kasten op maat, dressings en andere opbergruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. Nog nood aan interieurafwerking met een budgetvriendelijk maar duurzaam tintje? Trappen, vloeren in parket of laminaat en plafonds op maat van uw woning, maar ook isolatie: Kurt Holderbeke helpt u graag.

 

Uw schrijnwerker: Kurt Holderbeke

Voor al uw renovaties, interieurafwerking en ander maatwerk: Kurt Holderbeke brengt het voor u in orde. Met onze persoonlijke aanpak verzekeren wij dat ons project overeenkomt met al uw wensen. Met een prachtig interieur als resultaat. Bent u op zoek naar een schrijnwerker Ninove? Of in de regio Brakel, Herzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere of Geraardsbergen? Neem zeker contact op met Kurt Holderbeke of kom eens langs voor een vrijblijvende prijsofferte!

Ninove schrijnwerker 1
Ninove schrijnwerker 1
© Kurt Holderbeke interieurmaatwerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Green Bananas