Contacteer ons »

Schrijnwerker Sint-Lievens-Houtem

Renovaties en interieurafwerking op maat van uw woning

Wilt u uw eigen zaak een nieuwe look geven? Of uw huis helemaal renoveren? Bent u daarvoor op zoek naar meubels op maat van uw persoonlijke noden? Of wilt u liever een magnifieke houten vloer? Zoekt u daarom een schrijnwerker Sint-Lievens-HoutemKurt Holderbeke staat voor u paraat. Van algemene renovatiewerken tot interieurafwerking of maatwerk. Voor elk uniek project garanderen wij een persoonlijke aanpak. Op die manier komt uw interieur perfect overeen met al uw wensen!

 

Schrijnwerker Sint-Lievens-Houtem: met een diepgewortelde passie voor hout

Wij bij CK Deco zorgen voor een interieur op maat voor uw woning of zaak. En dat doen we ook met aandacht voor de esthetische kant, want het oog wil ook wat. Met voldoende persoonlijk contact combineren wij onze expertise met duurzame materialen: met een prachtig resultaat tot gevolg, op maat van uw noden en wensen. Wij helpen u met plezier verder voor al uw totaalafwerking en totaalinrichting. Ook voor specifieke vragen staan wij voor u klaar: meubels op maat, denk aan badkamermeubels, keukenmeubels en meubilair voor andere ruimtes. Daarnaast voorzien wij u ook van ingemaakte kasten op maat, dressings en eventueel andere opbergruimtes. Nog nood aan interieurafwerking met een budgetvriendelijk en duurzaam tintje? Trappen, parketvloeren of laminaatvloeren, plafonds op maat én isolatie: Kurt Holderbeke staat voor u klaar.

 

Uw schrijnwerker: Kurt Holderbeke

Ligt uw woning in Sint-Lievens-Houtem? Schrijnwerker Kurt Holderbeke helpt u met veel plezier verder. Via het contactformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Woont u niet in Sint-Lievens-Houtem? Kurt Holderbeke is ook tot uw dienst in de regio’s van Brakel, Herzele, Zottegem, Ninove, Erpe-Mere of Geraardsbergen.

Schrijnwerk Herzele
Herzele schrijnwerk
© Kurt Holderbeke interieurmaatwerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Green Bananas