Contacteer ons »

Schrijnwerker Zottegem

Interieurmaatwerk en renovaties op maat van uw woning

Kan uw eigen zaak wel een nieuwe, frisse look gebruiken? Of dient uw woning gerenoveerd te worden? Bevindt uw woning, kantoorruimte of winkel zich in Zottegem? Schrijnwerker Kurt Holderbeke staat voor u klaar. Of het nu gaat om algemene renovatiewerkeninterieurafwerking of maatwerk: Kurt Holderbeke klaart de klus! Ieder project is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Zo kan uw droominterieur eindelijk werkelijkheid worden.

 

Schrijnwerker Zottegem met een voorliefde voor hout

Uw persoonlijke stijl wordt vertaald in uw interieur. Dromen van een interieur op maat is dan ook niet onlogisch. Kurt Holderbeke zorgt ervoor dat de schoonheid van uw woning of zaak volledig naar boven komt. Wie rekent op Kurt Holderbeke, kan rekenen op een persoonlijke aanpak. Dit in combinatie met een voorliefde voor hout staat garant voor een subliem interieur, afgewerkt tot in de puntjes. Ook voor kasten op maat, badkamermeubels, een gloednieuwe keuken, een dressing, … bent u bij Kurt Holderbeke aan het juiste adres. Op basis van uw wensen en budget gaat Kurt Holderbeke aan de slag om uw interieur volledig op punt te stellen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor binnendeuren, trappen, parket- en laminaatvloeren en plafonds. Of bent u eerder op zoek naar een totaalpakket? Dan zorgen wij graag voor uw totaalafwerking en totaalinrichting.

 

Uw schrijnwerker: Kurt Holderbeke

Ligt uw woning, winkel of kantoorruimte in Zottegem? Schrijnwerker Kurt Holderbeke neemt uw project graag onder handen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan via het contactformulier. Ook indien u in de regio Brakel, Herzele, Sint-Lievens-Houtem, Ninove, Erpe-Mere of Geraardsbergen vertoeft, kunt u steeds bij Kurt Holderbeke interieurmaatwerk aankloppen.

Zottegem schrijnwerker
Herzele schrijnwerk
© Kurt Holderbeke interieurmaatwerk. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Green Bananas